Beeldend werk Clara Miedema
Noorzee Schilderij Clara Miedema
Schilderen met de blik op oneindig. Mijn werk bestaat uit olieverfschilderijen, tekeningen en grafiek. In mijn landschappen schilder ik het liefst de weidsheid van het Wad of open veld met wind en water tot aan de horizon. Het geeft een heerlijk gevoel van ruimte. Ik werk in dunne lagen om de tere kleuren van lucht en land weer te geven. Meer schilderijen in webgalerie> 


Grafisch werk & tekeningen
Tekening wild paard.© Clara Miedema
In mijn grafische werk spelen mensen en dieren de hoofdrol. Ze illustreren gebeurtenissen uit gedachtenen of nog niet vertelde verhalen. 
Meer grafisch werk in webgalerie>


Over Clara Miedema 

Korte levensloop. Van 1988 tot 1992 volgde ik mijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Na 10 jaren gewerkt te hebben op tientallen plaatsen ben ik teruggekomen bij mijn eerste liefde: Beeldende Kunst. In de avond volgde ik aan Willem de Kooning Academie Rotterdam de opleiding docent kunst en beeldende vorming en heb mijn lesbevoegdheid in de kunstvakken verkregen.
Ik maak vrij werk in mijn atelier in Rotterdam en geef sinds 10 jaar met veel plezier beeldende cursussen en workshops. Daarnaast maak ik ook werk in opdracht. De werkplaats in Kralingen is meestal mijn atelier. Maar mijn atelier kan ook in het weiland, op de dijk of in de dierentuin zijn. Kom maar eens kijken.

Clara Miedema  Professioneel Beeldend kunstenaar schilderijen etsen grafiek pentekeningen. Schilderes kunstacademie olieverfschilderijen landschap modeltekeningen. beeldende kunst rotterdam expositie galerie schilderijen kunstenaar  landschappen etsen grafiek beeldend kunstenaar.

© 2015 - 2024 Atelier Miedema. Galerie en werkplaats voor beeldende kunst. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel