Atelier Miedema is de galerie en werkplaats van beeldend kunstenaar Clara Miedema, gevestigd in een oud winkelpand in Rotterdam Kralingen. Atelier Miedema galerie Rotterdam


Open iedere vrijdag van 12.00 tot 18.00 u. en op afspraak.

Bedrijfsgegevens:

Atelier Miedema
Adres: Waterloostraat 192b 
3062 TZ Rotterdam

Tel: 010-7855402

E-mail:ateliermiedema@outlook.com

KvK : 24467085

BTW nummer: NL001919287B56

Route:Atelier Miedema Kralingen Het atelier ligt om de hoek van van de Oostzeedijk-beneden.
-Tram 21 en 24 Richting de Esch> Halte Avenue Concordia +2 min. lopen. 
-Metro lijn A,B of C>Halte Voorschoterlaan + 8min. lopen. 

<klik op kaartje voor routeplanner  


Galerie Galerie Schilderijen
​Breng eens een bezoek aan de galerie om het werk van dichtbij te bekijken. In de galerie is een tentoonstelling van landschappen, schilderijen, tekeningen en etsen. Daarnaast zijn er kaarten en reproducties te koop. Woon je ver weg? Mijn werk is ook online te koop. Het word met post.nl naar je toegestuurd.


WerkplaatsAtelier werkplaats
Hier gebeurt het: Hier worden ideëen op papier gekrabbeld en ontstaan de schilderijen. De werkplaats ligt aan de achterkant van het pand met klein tuintje. 


Interessante kunstlinks:

www.kunstgalerie-info.nl.

Kunstinzicht.nl

www.artleader.com

Op bestellingen en aanmeldingen bij atelier Miedema zijn de algemene voorwaarden van toepassing galerie Rotterdam, Kerst kado Kralingen, etsen, Linosnede, olieverfschilderij, olieverfschilderen beeldende kunst schilderijen landschappen, kunst, kunstenaar, schilder, landschap, grafiek, tekencursus, tekenen rotterdam schildercursus cursus tekenen en schilderen Tekenles schilderles Kunstenaar, Schilderkunst.

© 2015 - 2024 Atelier Miedema. Galerie en werkplaats voor beeldende kunst. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel