Vanaf 20 maart starten de nieuwe lentecursussen. Onderaan de pagina kunt u zien voor welke cursus plaats is  en kun je je opgeven.


Cursussen bij Atelier Miedema Altijd al willen schilderen of beter leren tekenen? Vind hier de cursus die bij je past. De cursussen worden gegeven in kleine groepen.  Hierdoor is er genoeg aandacht op jouw niveau en kun je op een leuke manier je talenten verder ontwikkelen.


Cursus Tekenen & Schilderen 
Cursus Tekenen en Schilderen Rotterdam
Hoe krijg je een mens of dier levensecht op papier? Hoe maak je ruimte en diepte in je schilderij? Deze en vele andere vragen worden in deze cursus beantwoord. Met korte opdrachten en oefeningen leer je al doende het onderwerp mooi neer te zetten. Er is alle ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. In de cursus draait het vooral om het plezier in tekenen en schilderen. Deze cursus is voor beginners én gevorderden.

Tekenen & Schilderen 
-Donderdagochtend 10.00-12.15u.
-Donderdagmiddag 13.30- 15.45 u.
-Vrijdagochtend 10.00-12.15 u.
12 lessen Cursusgeld €285,- (incl.btw)
Aanmelden onderaan deze pagina


Cursus Olieverfschilderen.
Olieverf is een geweldig materiaal om mee te schilderen. Bij olieverf schilderijen denk je al snel aan de Hollandse Meesters als Rembrandt en Vermeer. In deze cursus gaan we aan de slag om de mogelijkheden van olieverf te ontdekken. Dit kan in een klassieke stijl, maar de intense kleuren kunnen ook heel goed ingezet worden op een expressieve manier. Het maken van een olieverfschilderij vraagt om de nodige kennis. Je leert hoe je het schilderij goed opzet, van de ondergrond tot aan het schilderen van de laatste lichtpuntjes. 

Olieverfschilderen 
-Woensdagochtend 10.00-12.15 u. 
-Woensdagavond 19.30-21.45 u. 
12 lessen Cursusgeld €295,- (incl. btw)
Aanmelden onderaan deze pagina


Wat is inbegrepen? 
Veel basismaterialen zijn bij de cursussen inbegrepen zoals papier en tekenmaterialen. Verf en kwasten nemen de cursisten zelf mee. Hierover krijg je in de eerste les alle informatie. 

Aanmelden. Aanmelden voor een cursus kan hieronder online of door langs te komen in het atelier.  Mocht de inschrijving via de website niet lukken mail of bel dan met het atelier: ateliermiedema@outlook.com  of 010-7855402

Voor de cursussen gelden de algemene voorwaarden


De volgende cursussen starten de derde week van maart.  Wil je een mailtje ontvangen wanneer je je kunt aanmelden? Mail dan naar:  ateliermiedema@outlook.comSchildercursus beeldende kunst clara, miedema, galerie Rotterdam Kralingen, olieverfschilderen kunst, cusus tekenen en schilderen beeldend kunstenaar kralingen cursus. Tekenles schilderles.

© 2015 - 2024 Atelier Miedema. Galerie en werkplaats voor beeldende kunst. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel